نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه مربای خرمالو خوشمزه و خوش طعم

خرمالو یک میوه ی پاییزی دارای طبع گرم و تر می باشد و حالت گس آن در خرمالو های نارس، حتی در برخی خرمالو های رسیده، خیلی خوشایند نمی باشد ولی باید توجه داشت که همین حالت گس خرمالو برای پرز های معده و عمل هضم بسیار مفید می باشد. در این مطلب طرز تهیه مربای خرمالو را برای بهره مندی از این میوه، ارائه می دهیم.

میوه خرمالو، که حالت رسیده آن شیرین و نرم که اغلب حالت گس خود را از دست داده، طرفداران زیادی دارد. خرمالو دارای مقادیر زیادی ویتامین A، B و C می باشد و از خشک شده آن نیز در آجیل بهره می گیرند. و با آن می توان مربا، دسر، ترشی و سرکه تهیه نمود. روش تهیه مربای خرمالو، مانند مربای موز و مربای کامکوات می باشد و شما به سادگی می توانید آن را تهیه نمایید.

مواد لازم:

طرز تهیه مربای خرمالو:

ابتدا گوشت خرمالوها را که از قبل شسته اید با قاشق جدا کنید(دانه آن را هم بگیرید) و در ظرفی که می خواهید در آن مربا را بجوشانید، بریزید و شکر را روی آن پخش کنید و بگذارید در یخچال بماند (به مدت یک شب) تا خرمالو ها با شکر، آب بیاندازند.

سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا شکر به خرد خرمالو ها برود و مخلوط یک دستی بدست آید در این حین خرمالو ها را با قاشق خود له نمایید، توجه نمایید که مخلوط خرمالو و شکر نباید به جوش بیاید( حرارت را کم کنید).

بگذارید تا حدود یک ساعت یا کمتر روی حرارت بماند. در مرحله پایانی طرز تهیه مربای خرمالو زمانی که خواستید آن را از روی حرارت بردارید، آبلیمو را به آن اضافه نمایید، آبلیمو را معمولا برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن اضافه می کنند. بنابراین مربای شما آماده است بگذارید سرد شود و بعد داخل ظرف دلخواه خود بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

دو نکته برای پخت بهتر این مربا:

  1. هنگام درست کردن مربای خرمالو میتوانید گلاب، پودر هل و چوب دارچین نیز در در مرحله جوشیدن خرمالوها با شکر اضافه نمایید تا عطر و طعم دلخواه خود را ایجاد کنید. البته چوب دارچین را در مرحله آخر جدا نمایید.
  2. بعد از اینکه شکر به خورد خرمالو ها رفت، مزه ی آن را بچشید و به دلخواه خود می توانید شکر آن را اضافه نمایید(شکر را در مقداری آب جوش حل نمایید).

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل