خوش قورمه سبزی غذایی پرطرفدار و محبوب است در دستور پخت خوش قورمه سبزی می توانید از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ استفاده کنید که طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ و با گوشت قرمز تقریبا مشابه یکدیگر است.
خورش قورمه سبزی و خورش قیمه و خورش مرغ از انواع خورش های مجلسی هستند که شما می توانید این نوع خورش ها را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
- ران مرغ : ۲ عدد
- لوبیا قرمز : ۳ قاشق غذاخوری
- سبزی قورمه سبزی : ۱ کیلو گرم
- گرد لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی : ۴ عدد
- نمک : به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- پیاز : ۱ عدد
- روغن : ۲ فنجان
طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ
ابتدا لوبیا را پاک کنید و سپس لوبیا را بشویید و به همراه ۵ لیوان آب لوبیا را در قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا لوبیا به خوبی پخته شود.
سبزی قورمه سبزی را پاک کنید و بشویید سپس سبزی ها را خرد کنید.
سبزی قورمه سبزی خرد شده را به همراه ۱ فنجان روغن به خوبی سرخ کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ ران های مرغ را بشویید و پوست آن ها را بکنید سپس هر کدام از ران ها را به دو تکه تقسیم کنید.
سپس ران های مرغ را به همراه سبزی و پیاز سرخ شده به لوبیا اضافه کنید.
سپس لیمو عمانی ها را با کمک چنگال سوراخ کنید.
لیمو عمانی را به همراه گرد لیمو به خورش بیفزایید و درب قابلمه را ببندید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا خورش قورمه سبزی به مدت ۲ ساعت دیگر بپزد تا به خوبی جا بیفتد.
نکات طلایی در پخت خورش قورمه سبزی با مرغ
۱٫ در طرز تهیه خورش قورمه سبزی با استفاده از مرغ می توانید از مرغ همراه با استخوان نیز استفاده کنید.
۲٫ برای خوش طعم کردن خورش قورمه سبزی با مرغ می توانید در صورت تمایل از زعفران دم کرده و غلیط استفاده نمایید.
۳٫ بهتر است برای خوب خرد شدن سبزی قورمه سبزی از شب قبل سبزی ها را پاک کنید و بشویید سپس سبزی های تمیز شده را در کیسه پارچه ای تمیزی بریزید و کیسه پارچه ای را به مدت یک شب در یخچال بگذارید و بعد از مدت زمان ذکر شده سبزی ها را با کمک دست و یا سبزی خرد کن به خوبی خرد کنید.
۴٫ برای اینکه سبزی ها به خوبی سرخ شدن شوند شعله گاز را باید روی حرارت ملایم قرار دهید.
۵٫ برای سرخ کردن سبزی های قورمه سبزی به یک یا دو ساعت زمان نیاز دارید.
۶٫ سبزی قورمه سبزی شامل تره و گشنیز و جعفری و شنبلیله است و در صورت تمایل می توانید برای لعاب دادن بیشتر قورمه سبزی از اسفناج نیز استفاده کنید.
در این مطلب با طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ آشنا شدید اگر شما همه فوت و فن های ذکر شده را در پخت قورمه سبزی به خوبی رعایت کنید می توانید خورش جا افتاده و خوش طعمی را بپزید. برای مشاهده آموزش پخت خورش های مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع خورشت مجله آرگا مراجعه کنید.
منبع : آرگا