نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی

شیرینی هایی که در منزل تهیه می شوند از سلامت کافی برخوردارند. شیرینی زبان، شیرینی پاپیونی و شیرینی ناپلئونی از جمله شیرینی های مخصوص سرو در مراسم ویژه هستند. شیرینی کنجدی از جمله شیرینی هایی است که به راحتی در منزل تهیه می شود و به علت وجود کنجد در آن، خواص زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کنجدی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

طرز تهیه شیرینی کنجدی

تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت دو دقیقه به هم بزنید. هل و ماست، وانیل و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید. توجه داشته باشید در پخت شیرینی و کیک، هم زدن بعد از اضافه کردن مواد اهمیت دارد. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی کنجدی, آرد را کم کم در سه مرحله به مواد اضافه کنید. حالا مواد را مرتبا هم بزنید تا مواد کاملا یک دست شود.

روی مواد سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در جایی به دور از یخچال نگه داری شود تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، خمیر را به اندازه کف دست پهن کنید و روی آن کنجد بپاشید.

این نوع شیرینی را هم می توانید درون فر قرار دهید و هم در ماهیتابه بپزید. فر را از قبل روشن کرده و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید و به مدت نیم ساعت کلوچه را در درون فر قرار دهید. ماهیتابه را چرب کرده، مایه شیرینی را به اندازه یک کف دست درون آن ریخته، درپوش بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم بپزد.
طبیعتا کنجد جزء مواد اصلی این شیرینی است و اگر شما عاشق کنجد باشید که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد ولی در صورت تمایل از پودر نارگیل، پودر پسته نیز می توانید به جای کنجد استفاده کنید.
برای پخت بهتر شیرینی از جمله نکات بسیار مهم این است که حتما زمان استراحت خمیر را رعایت کنید. در نتیجه شیرینی شما طعم خوبی خواهد داشت و خمیر شما به راحتی ورز داده می شود.

امیدواریم آموزش پخت شیرینی کنجدی که در این مطلب قرار دادیم مورد توجه شما همراهان آموزش آشپزی آرگا قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل