در مطالب قبلی و سال های قبل انواع شیرینی هایی که برای عید مناسب بودن رو آموزش دادیم. البته که تنوع شیرینی ها بسیار زیاده و هر کسی با سلیقه خاص خودش مدل هایی رو برای نوروز انتخاب میکنه. از شیرینی های پر طرفداری که برای عید میشه تهیه کرد شیرینی بادامی هست. طرز تهیه این شیرینی رو به صورت مرحله به مرحله قرار میدم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی
- آرد ۳ پیمانه
- ۱قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه پودر بادام
- کره نرم شده یا روغن جامد قنادی ۳۵۰ گرم
- ۱ پیمانه شکر
- ۱ عدد تخم مرغ
- عصاره بادام ۱ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه شیرینی بادامی
قبل از هر چیز فر رو روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. حالا پودر بادام رو با آرد و جوش شیرین مخلوط کنید و کنار بذارید.
کره نرم شده یا روغن قنادی رو با شکر اونقدر بزنید که کرم رنگ و پفی بشه. بعد تخم مرغ رو به همراه وانیل و عصاره بادام اضافه میکنیم و با همزن اونقدر میزنیم که صاف و یکدست بشه.
بعد هم کم کم مواد خشک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به شکل خمیر در بیاد.
مواد رو به اندازه گردو بر میداریم و کف دست گردش میکنیم و روش بک نصفه بادوم میذاریم.
با برس روی شیرینی ها رو تخم مرغ میزنیم که در فر رنگ بگیره.
بعد هم میذاریم توی فر حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزه. شیرینی وقتی آماده اس که کمی تغییر رنگ بده. بعد هم اجازه بدید خنک بشه و از سینی فر خارج کنید.