نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سیب زمینی تنوری متفاوت و خوشمزه

سیب زمینی تنوری از پختن سیب زمینی در درون مایکروویو و آون توستر و فر و یا با تماس مستقیم سیب زمینی با آتش حاصل می شود. در طرز تهیه سیب زمینی تنوری می توانید از پنیر پیتزا و پنیر پارمیجانو رجیانو برای طعم بهتر نیز استفاده کنید.

با سیب زمینی می توانید غذاهای مختلفی نظیر سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی شکم پر و … را طبخ کنید. سیب زمینی تنوری از انواع غذاهایی است که دارای طعمی متفاوت و ایده آل می باشد و شما می توانید آن را با خامه و کره و پنیر و یا خوارک های گوشتی میل کنید و از طعم بی نظیر این غذا نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

سیب زمینی
روغن زیتون
پنیر پارمیجان و یا پنیر پیتزا
خامه
نمک
فلفل
کره

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

برای تهیه سیب زمینی تنوری بهتر است از سیب زمینی های درشت و هم اندازه استفاده کنید و بعد از تهیه سیب زمینی ها باید آن ها را به خوبی بشویید ولی نباید پوست سیب زمینی ها را بکنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی ها را با کمک چاقوی تیزی با فاصله های نزدیک به هم و به صورت منظم ببرید توجه داشته باشید که نباید چاقو را پایین ببرید زیرا حلقه های سیب زمینی باید در یک طرف به یکدیگر وصل باشند.

بعد از برش دادن سیب زمینی ها کره را که از قبل در درون فریزر قرار داده اید به قطعات نازکی برش دهید.

سپس یک قالب پنیر پارمیجان را نیز مانند کره برش دهید.

کره و پنیر برش داده شده را در لا به لای شکاف های سیب زمینی قرار دهید و روی برش های سیب زمینی را نمک و فلفل و روغن زیتون بریزید.

سیب زمینی ها را مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در درون فر با درجه حرارت ۳۷۵ درجه قرار دهید و بعد از این که سیب زمینی ها پخته شدند آن ها را از درون فر خارج کنید و بر روی برش های سیب زمینی خامه سفت نشده و پنیر رنده شده بریزید.

سپس سیب زمینی را دوباره در درون فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

در دستور پخت سیب زمینی تنوری بعد از اینکه سیب زمینی ها را از درون فر خارج کردید آن ها را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و سپس روی سیب زمینی ها را با کمک خامه سفت زده شده و تره و یا دم پیازچه تزیین کنید. امیدواریم از تهیه این نوع سیب زمینی خوش طعم و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل