طرز تهیه سوپ قارچ انواع مختلفی دارد و می توان با انواع سس ها سوپ قارچ را تهیه کرد. قارچ سرشار از ویتامین D و B2 می باشد که برای جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود فرایند سوخت و ساز مواد مغذی در بدن می گردد. قارچ را قبل از مصرف مدتی در آب و نمک بخوابانید تا تمام شن ریزه های آن خارج شود.
طرز تهیه سوپ قارچ ساده و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ :
۱ – قارچ تازه : ۵۰۰ گرم
۲ – هویج متوسط : ۲ عدد
۳ – سبزی تره خرد شده : نصف پیمانه
۴ – پیاز متوسط : ۲ عدد
۵ – خامه : ۲۰۰ گرم
۶ – کره : ۱۰۰ گرم
۷ – آرد : ۲ قاشق غذاخوری
۸ – آب : ۳ لیوان
۹ – نمک و فلفل : به مقدار لازم
۱۰ – شیر : ۱ لیوان
دستور پخت سوپ قارچ :
۱ – در ظرفی مقداری کره یا روغن بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، پیاز ها را خرد کرده و در ماهی تابه بریزید و تفت دهید.
۲ – زمانی که پیازها طلایی شدند هویج را خرد کرده و همراه تره خرد شده به پیاز اضافه کرده و همه را باهم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۳ – سپس قارچ ها را با سلیقه خود خرد کرده و به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه ی دیگر همه را تفت دهید، فلفل و نمک را نیز در این مرحله بیافزایید.
۴ – در همین حین که مواد در حال تفت خوردن هستند، آرد را با یک لیوان آب هم دمای محیط مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.
۵ – مخلوط آب و آرد را به همراه ۲ لیوان آب دیگر به مواد اضافه کرده و حرارت را نیز زیاد کنید و همه ی مواد را مخلوط کنید.
۶ – بعد از کمی جوشیدن و قل زدن، خامه را همراه یک لیوان شیر هم دمای محیط مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید.
۷ – بعد از ۵ دقیقه باید حرارت را ملایم کنید و در مدتی که حرارت زیاد است مراقب باشید سوپ سر نرود.
۸ – اجازه دهید سوپ جا بیفتد، پس از یک ربع ساعت سوپ آماده سرو کردن است.
۹ – می توانید با قارچ ورقه شده و جعفری سوپ قارچ را تزیین و سپس پوش جان فرمایید.
نکاتی برای طبخ بهتر سوپ قارچ :
۱ – بعد از افزودن خامه حرارت زیر قابلمه نباید زیاد باشد، زیرا باعث بریده شدن خامه خواهد شد.
۲ – می توانید با توجه به ذائقه ی خود و خانواده تان از خامه بیشتر و همینطور به جای آب از شیر استفاده نمایید.
۳ – بهتر است از آب مرغ یا آب گوشت نیز برای ایجاد طعم و مزه بهتر استفاده کنید، تا سوپ شما مقوی تر هم بشود.
۴ – گردوی آسیاب شده نیز طعمی جدید به سوپ خواهد بخشید و انرژی سوپ را دو چندان می کند.
در طرز تهیه سوپ قارچ می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود از سس سویا و یا جو و یا بلغور گندم استفاده نمایید. هویج ها را نیز اگر درشت خرد کنید بعد از پخت طعم شیرینی به سوپ قارچ می بخشد اگر اینگونه دوست ندارید قطعات هویج را کوچک تر و ریزتر نمایید.
منبع : آرگا