نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه سس کارامل و سس شکلات مخصوص کیک

دنیای کیکها پر از تنوع و تازگیه و با یکم حوصله میشه طعم کیک هایی که همیشه درست میکردیم رو متفاوت و دلپذیرتر کنیم. یک راه برای بی نظیر شدن طعم کیک ها استفاده از انواع سس در اونهاست. سس های مختلف همیشه تزیینی زیبا و خوشمزه برای کیکامون هستن. توی این مطلب طرز تهیه دو مدل سس رو براتون گذاشتم که میتونیم با اضافه کردنشون به کیکهامون، اونارو از سادگی و یکنواختی در بیاریم و طعم و مزه ای جدید رو تجربه کنیم.

سس شکلات و سس کارامل مخصوص کیک

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

مواد لازم برای تهیه سس کارامل و سس شکلات

مراحل تهیه سس کارامل

ابتدا شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم.

گذاشتن شکر روی شعله

بعد از چند دقیقه میبینیم که شکر کم کم به حالت مایع در میاد و طلایی میشه.

شکر در حال آب شدن

صبر میکنیم تا شکر کاملا آب و طلایی بشه.

شکر کاملا آب شده

حالا بدون اینکه شعله رو خاموش کنیم خامه رو کم کم به شکر اضافه کرده و سریع هم میزنیم.

اضافه کردن مرحله ای خامه

در نهایت نمک و وانیل رو هم اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کاملا در سس حل بشن.

آماده شدن سس کارامل

حالا سس کارامل حاضر شده … میتونیم سس کارامل رو تا چند روز در یخچال نگهداری کنیم … این سس برای گذاشتن در لایه های کیک یا پوشش روی سطح کیک عالیه و طعم کیک رو بی نظیر میکنه.

سس کارامل

مواد لازم برای تهیه سس شکلات

مراحل تهیه سس شکلات

ابتدا شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب میکنیم.

آب کردن شکلات به روش بن ماری

پس از اینکه شکلات آب شد، روغن رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا روغن با شکلات مخلوط شده و گرم بشه.

اضافه کردن روغن به شکلات

حالا در یک ظرف دیگر تخم مرغ، پودر قند و وانیل رو خوب با همزن میزنیم تا نرم و لطیف و کرمی بشه.

مخلوط کرمی و لطیف شده

بعد پودر کاکائو رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و باز با مخلوط کن هم میزنیم.

اضافه و مخلوط کردن پودر کاکائو

در نهایت ظرف شکلات آب شده رو از روی حرارت برداشته و مخلوط تخم مرغ رو به آن اضافه میکینم و با مخلوط کن هم میزنیم. هم مخلوط تخم مرغ و هم مخلوط شکلات آب شده و روغن، رقیق هستن ولی به محض مخلوط شدن این دو مایع با هم، میبینیم که سس شکلات خودشو میگیره و غلیظ شده و آماده میشه.

آماده شدن سس شکلات

حالا سس شکلات رو به محض آماده شدن برای تزیین کیک استفاده میکنیم چون در غیر این صورت سفت شده و پخش کردنش روی سطح کیک سخت میشه… این سس خیلی خوشمزه و لطیفه و برای تزیین روی کیک واقعا عالیه.

امیدوارم که هر دو مدل سس رو امتحان کنین و از طعمشون لذت ببرین.

نکاتی در مورد سس کارامل و سس شکلات

سس شکلات

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل