سالاد الویه یکی از پرطرفدارترین غذاهایی هستش که سرد سرو میشن. معمولا مواد اصلی تشکیل دهنده سالاد الویه سیب زمینی، تخم مرغ، خیار شور و مرغ هستش اما ما بر طبق سلیقه مون میتونیم چیزایی مثل نخود فرنگی، ذرت و یا هویج رو بهش اضافه کنیم. در این مطلب هم ذرت رو به دستور اصلی سالاد الویه اضافه کردم و در عوض مرغ رو حذف کردم برای کسایی که ترجیح میدن کمتر مرغ و گوشت مصرف کنن …
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه بدون مرغ
- ۳ عدد سیب زمینی
- ۵ الی ۶ عدد تخم مرغ
- ۳۰۰ گرم خیار شور
- ۲۰۰ گرم ذرت
- سس مایونز به مقدار لازم
ابتدا باید مواد خام رو بپزیم پس تخم مرغ و سیب زمینی های شسته شده رو داخل یه قابلمه میریزیم و آب رو هم اضافه میکنیم تا کاملا روی سیب زمینی ها و تخم مرغ هارو بگیره. من معمولا سیب زمینی و تخم مرغ رو داخل یه قابلمه میپزم و بعد یه ربع که تخم مرغ ها پختن درشون میارم و میذارم سیب زمینی ها بمونن تا کاملا بپزن.
برای این سالاد الویه هم میتونیم از ذرت پخته یخ زده و هم از کنسرو ذرت استفاده کنیم. در صورتی که از ذرت پخته یخ زده استفاده میکنیم بهتره تا ذرت رو داخل یه قابلمه بریزیم و روی حرارت ملایم بذاریم تا آب اضافیش کاملا تبخیر بشه.
حالا همه مواد سالاد الویه پخته و آماده ان، پس تخم مرغ هارو که باید سرد شده باشن، رنده میکنیم. میتونین بر طبق سلیقه تون تخم مرغ هارو به جای رنده کردن به صورت مکعب های کوچک هم خورد کنیم.
بعد سیب زمینی های سرد شده رو هم زنده یا خورد میکنیم.
در نهایت ذرت، خیار شوری که خورد کردیم و به مقدار مورد نیاز سس مایونز هم اضافه میکنیم. بهتره سس رو در دو مرحله اضافه کنیم و سالاد رو هم زده و بچشیم تا بیش از حد نریزیم.
حالا باید مواد رو کاملا مخلوط کنیم و سالاد الویه رو برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال بذاریم تا مزه ها به خورد هم برن.
در نهایت سالاد الویه خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان