نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در فر

زرشک پلو جز غذاهای اصیل ایرانیه و معمولا اکثر ما خانم های ایرانی توی مجالس و مهمونیامون درستش میکنیم و کمتر کسی هم هست که زرشک پلو رو دوست نداشته باشه… علاوه بر آسون بودن و خوشمزگی به خاطر رنگ خوب زرشک و زعفرون این غذا خیلی هم زیباست و به راحتی میشه تزیینش کرد. در این مطلب طرز تهیه یه زرشک پلو خوشمزه با مرغ همراه سسش رو براتون گذاشتم.

زرشک پلو با مرغ

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ

مراحل تهیه زرشک پلو با مرغ

ابتدا پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت میدیم تا سرخ بشه بعد ۴۰ گرم از کل کره رو به پیاز اضافه کرده زرچوبه و فلفل هم ریخته و رب گوجه رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم.

اضافه کردن رب به پیاز سرخ شده

وقتی رب سرخ شد، سیر رو هم خورد کرده و اضافه میکنیم.

اضافه کردن سیر

حالا تکه های مرغ رو داخل ماهیتابه میذاریم.

اضافه کردن مرغ

به مرغ کمی حرارت داده و زیر و روش میکنیم تا رنگش برگرده.

تفت دادن مرغ

حدود ۱ الی ۲ لیوان آب داخل مرغ ها ریخته نمک هم میریزیم و در قابلمه رو میبندیم تا مرغ بپزه.

اضافه کردن آب به مرغ

بعد از حدود ۱ الی ۱ ساعت و نیم مرغ میپزه.

پختن مرغ

مرغ هارو از داخل سسش درمیاریم و در یک ظرف نشکن میچینیم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از سرو غذا داخل فر بذاریم تا کمی برشته و خوشرنگ تر بشن.

گذاشتن مرغ در فر

سس مرغ رو هم روی حرارت میذاریم تا آبش کشیده شده و غلیظ بشه و به صورت سس غلیظ و خوشرنگی دربیاد.

غلیظ شدن سس

حالا باید زرشک رو درست کنیم، زرشک ها رو داخل ماهیتابه ریخته شکر و مابقی کره رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا شکر آب بشه.

مخلوط کردن زرشک، شکر و کره

زعفرون دم کرده رو ریخته و تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده بشه.

اضافه کردن زعفرون

در نهایت برای خوش طعم تر شدن زرشک میتونیم مقداری پیاز داغ بهش اضافه کنیم.

اضافه کردن پیاز داغ

زرشک رو با برنج دم کشیده مخلوط میکنیم تا برای تزیین ازش استفاده کنیم.

مخلوط کردن زرشک و برنج

حالا که زرشک آماده شده مرغ ها رو که قرار بود توی فر بذاریم هم داخل فر گذاشته و بعد از یک ربع میتونیم زرشک پلو رو سرو کنیم .

نوش جان

نکاتی برای طعم بهتر زرشک پلو

زرشک پلو با مرغ

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل