نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورشت قیمه خوش عطر و بو مرحله به مرحله

خورشت قیمه معمولا به یه روش کلی و مرسوم پخته میشه، ولی چرا خورشت قیمه بعضی ها خیلی خوشمزه تر و خوش عطر تر از بقیه اس؟؟ به نظر من دلیل اصلی خوشمزه شدن قیمه تجربه داشتن در آشپزیه، اما یه دلیل دیگه هم هست که خیلی مهمه، اونم ادویه هایی که تو این خورشت استفاده میشه بعلاوه فوت و فن های پختنشه. در این مطلب علاوه بر آموزش مرحله به مرحله پخت خورشت قیمه درباره این ادویه ها و نکات هم توضیح میدم.

خورشت قیمه

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

مراحل پخت خورشت قیمه

ابتدا پیاز رو سرخ کرده و بعد از اینکه پیاز کاملا طلایی شد زرچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.

اضافه کردن رب به پیاز

حالا رب رو خوب با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه.

تفت دادن رب

گوشت قیمه ای رو اضافه کرده و فقط کمی تفت میدیم تا رنگش برگرده.

اضافه کردن گوشت

بعد از تفت دادن گوشت لپه خام رو هم اضافه میکنیم.

اضافه کردن لپه

حالا ۳ لیوان آب به موادمون اضافه کرده، در قابلمه رو میبندیم و برای ۱ ساعت خورشت رو میپزیم.

اضافه کردن آب

لیمو عمانی رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا خورشت ۱ ساعت دیگه با لیمو عمانی بجوشه.

اضافه کردن لیمو عمانی

بعد از ۱ ساعت لیمو عمانی هارو از خورشت بیرون میاریم و به خورشت نمک، زعفران و دارچین اضافه میکنیم و بهش زمان میدیم تا جا بیوفته و غلیظ بشه.

اضافه کردن ادویه ها

وقتی خورشتمون کاملا جا افتاده بود تقریبا یه ربع قبل از سرو به خورشت گلاب و شکر اضافه میکنیم. شکر رو کم کم اضافه کنید مثلا به اندازه نصف قاشق چایخوری و بعد خورشت رو تست کنین تا خورشت شیرین نشه.

اضافه کردن گلاب و شکر

حالا خورشت قیمه خوش طعم و خوش عطر و بوی ما آماده اس. روی خورشت رو با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم… نوش جان

خورشت قیمه

نکات و فوت و فن های یک خورشت قیمه خوش طعم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل