نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خوراک گوشت مجلسی مرحله به مرحله

خیلی از غذاها هستن که تهیه اونها واقعا کار آسونیه. ینی در واقع فقط میذاری که بپزه! خوراک گوشت هم از این دست غذاهاست که فقط باید بذاری بپزه. ممکنه که هر کسی با یه ترفند های در طی مراحل پخت به لذیذ شدنش کمک کنه. ولی به طور کلی کار خاصی نداره. در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشتی رو قرار میدم که بیشتر باب هست و البته که ترفند خیلی خاصی هم نداره. تنها نکته ای که میشه گفت مقدار مواد اولیه و حوصله به خرج دادنه که میتونه در پخت این غذای خوشمزه و مجلسی تاثیر گذار باشه.

روش تهیه خوراک گوشت

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت مجلسی

طرز تهیه خوراک گوشت مجلسی

مثل همه خورشت هایی که با گوشت تهیه میشن ابتدا باید پیاز رو خرد کنیم و با مقداری زردچوبه تفت بدیم.

پیاز رو تفت بدید

خیلی ها پیاز رو کاملا سرخ میکنن ولی من معمولا کمی که رنگ پیاز عوض شد گوشت رو اضافه میکنم. به نظرم اینطوری باعث لعاب و غلظت خورشت میشه و طعم بهتری هم داره. در قیمه هم همین مساله صدق میکنه.

گوشت رو به پیاز اضافه کنید

بعد از اینکه گوشت رو با کمی فلفل تفت دادیم ۵ لیوان آب سماور ولرم رو بهش اضافه میکنیم و درش رو میذاریم.

مراحل تهیه خوراک گوشت

مهمترین مساله برای پخت این خورشت صبوری کردنه. اگر مجبور نیستید توصیه میکنم از زودپز هم استفاده نکنید و بذارید گوشت روی حرارت ملایم و آروم آروم بپزه. من برای این یک تکه حدود ۳ ساعت زمان دادم تا کاملا بپزه. البته مراقب باشید که اونقدر صبوری به خرج ندید که گوشت از هم وا بره و شکلش رو از دست بده.

طرز تهیه خوراک گوشت

کم کم آب گوشت تغییر رنگ میده و کمی تیره میشه. در این مرحله نمک و زعفران رو ضافه کنید و باز بذارید روی حرارت ملایم به پختش ادامه بده. وقتی که گوشت کاملا پخت، دو قاشق رب رو در مقدار کمی روغن حدود دو سه دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید و بعد هم به خوراک اضافه کنید. موقع مخلوط کردن رب با خوراک هم مراقب باشید تکه گوشتتون از هم وا نره.

خوراک گوشت مجلسی

بعد از اضافه کردن رب هم بذارید نیم ساعتیروی حرارت ملایم باشه. به همین سادگی خوراک گوشت بسیار لذیذی خواهید داشت.

طرز تهیه خوراک گوشت مجلسی

نکته هایی برای پخت خوراک گوشت

خوراک گوشت مجلسی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل