نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خمیر پیراشکی خیلی ساده و سریع

پیراشکی از جمله خوراکی هایی هست که همه جوره میشه روش حساب کرد. هم به عنوان یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها و هم به عنوان یک عصرونه خوشمزه و یا حتی یک وعده اصلی خودمونی. از نکته های خیلی مهم پیراشکی هم خمیرش هست. دستور های خیلی زیادی برای خمیر پیراشکی هست ولی خیلی ها شوم به دلیل داشتن خمیر مایه برای بعضی ها خمیر دردسر داری محسوب میشن. به همین منظور در این مطلب طرز تهیه یک خمیر پیراشکی خیلی ساده و خیلی خوشمزه رو براتون میذارم که میتونید با مواد اولیه ساده ای درستش کنید و در واقع هیچ نکته و لم خاصی هم نداره.

خمیر پیراشکی

دستور این خمیر رو در وبلاگ هانی شف خوندم و با تغییراتی که خودم دادم نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم.

قبلا هم مطالب خمیر اشترودل و خمیر پیتزا و دونات و نان شیرمال رو داشتیم که ممکنه براتون مفید باشه.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

روش تهیه خمیر پیراشکی ساده و خوشمزه

برای تهیه این خمیر جوش شیرین و بکینگ پودر رو با ماست مخلوط کنید تا مثل عکس زیر پف کنه.

ماست پف کرده با جوش شیرین

تخم مرغ و روغن و شکر رو با هم بزنید تا کف کنه.

تخم مرغ و روغن و شکر رو با هم بزنید

آرد و نمک رو باهم الک کنید. بعد هم ماست و تخم مرغ رو مخلوط کنید و آرد رو یک پیمانه یک پیمانه بهش اضافه کنید و هم بزنید. اونقدر آرد رو اضافه کنید که خمیر شه. بعد هم تا زمانی که خمیر به دست نچسبه آرد اضافه کنید.

مواد رو باهم مخلوط کنید

طرز تهیه خمیر پیراشکی

وقتی خمیرتون کاملا به دست نچسبید داخل ظرف بذارید و بهش حدود ۲ ساعت استراحت بدید. البته من بدون استراحت هم باهاش پیراشکی درست کردم و بد نشده ولی بهتر اینه که کمی استراحت کنه.

خمیر پیراشکی

در نهایت هم خمیرتون رو تا جایی که امکان داره نازک پهن کنید و داخلش مواد پیراشکی بریزید و در روغن سرخ کنید. البته در دستور اصلی این خمیر رو با درست کرده بودن و در فر قرار داده بودن. من هر دو روش رو امتحان کردم و به نظرم این خمیر با ضخامت زیاد و در فر نتیجه خوبی نداشته و نازک سرخ کرده اش خیلی بهتره.

نکات خمیر پیراشکی

چیپس نان

 

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل