حلوا هویج به واسطه ی رنگ خیلی جذاب و زیبایی که داره همیشه مورد توجه قرار میگیره. البته طعمش هم اگه نوش جان کرده باشید کمی متفاوته و خوب صد البته بافتش هم به دلیل داشتن آرد برنج با حلوا هایی که از آرد گندم در تهیه اونها استفاده میشه فرق میکنه.
در این مطلب با توجه به این ایام گفتم شاید برای نذری ها و مجالس عزاداریتون دستور حلوا هویج به کار بیاد به همین علت آموزش مرحله به مرحله ش رو گذاشتم.
طرز تهیه حلوای مجلسی عالی و مرحله به مرحله رو میتونید از لینکش مطالعه بفرمایید.
البته من خودم معتقدم حلوا رو میشه هر وقتی درست کرد و با چای کنار همسر جان میل کرد و حتما نباید مناسبتی باشه. این حلوا رو هم برای افطاری ماه رمضون امسال که مهمونی دعوت بودیم درست کردم و با خودمون بردیم مهمونی.
مواد لازم برای تهیه حلوا هویج
- هویج نیم کیلو پخته
- آرد برنج ٢ پیمانه
- روغن ۱ و ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
- آب ٢ پیمانه
- کره ١٠٠ گرم
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران ١/۴ پیمانه
مراحل تهیه حلوا هویج
هویج رو از قبل میپزیم. آب و شکر رو هم مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا کاملا حل بشه. بعد هم گلاب و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و کناری میذاریم. آرد برنج رو در ظرفی روی حرارت متوسط میذاریم تا برشته بشه. تغییر رنگ آرد برنج خیلی کمه و نباید انتظار داشته باشین مثل آٰد گندم تیره بشه. در ۵ دقیقه که عطر برنجش در بیاد کافیه.
کره و روغن رو اضافه میکنیم و باز تفت میدیم تا کاملا برشته بشه.
هویج ها رو هم که از قبل پختیم پوره میکنیم. من رنده کردم و به آرد برنج در حال تفت خوردن اضافه میکنیم و مجددا به تفت دادن ادامه میدیم.
بعد از اینکه کمی تفت خورد شهد رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم. ممکنه ابتدا به نظرتون بیاد که شهد زیاده ولی با هم زدن کاملا حلوا حجم میگیره و سفت میشه. بعد از اضافه کردن شهد روی حرارت حلوا رو اونقدری تفت میدیم که کاملا حلوا بگیره.
نوش جان.