نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک با توضیحات کامل و مرحله به مرحله

طرز تهیه ترایفل انگلیسی  با ترکیبی از کیک اسفنجی، کرم شیرینی و ترکیب چندین میوه همراه است. انتخاب این میوه ها نیز بستگی به میل و علاقه شما دارد. شما می توانید چندین میوه خوش رنگ مانند توت فرنگی، شاه توت و تمشک را در این دسر استفاده کنید.

در آموزش های گذشته به معرفی روش تهیه ترایفل با کاسترد پرداختیم، پیشنهاد می کنیم روش تهیه ترایفل انگلیسی را نیز از دست ندهید.

مواد لازم

طرز تهیه ترایفل انگیسی کلاسیک

تخم مرغ ها را برای ۵ دقیقه در ظرف آب گرم بیندازید.

بعد از ۲ دقیقه آب را یک بار عوض کنید. یک چهارم پیمانه کره را با حرارت آب کنید و در ادامه یک چهارم باقی مانده کره را به صورت مکعبی خرد کنید.

از شیر ۲ درصد چربی استفاده کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

میوه های انتخابی خود را خرد کنید. بادام پرک را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط برشته کنید. با انجام این کارها شرایط اولیه برای شروع طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک را فراهم کرده اید.

برای پخت کیک اسفنجی، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر یک کاغذ روغنی به ابعاد ۲۸ در ۴۳ سانتی متری پهن کنید. ۲ عدد از تخم مرغ های گرم شده در آب را به همراه ۲ عدد زده تخم مرغ و یک پیمانه شکر در کاسه ریخته و آن را به هم بزنید.

این هم زدن را به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالای هم زن ادامه دهید تا ترکیب رنگی آن کم رنگ شود و فرم بگیرد. نمک و آرد را با هم در کاسه کوچکی ریخته و الک کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه ترایفل انگلیسی, همانطور که مواد را با سرعت متوسط هم می زنید، ترکیب آرد و نمک را نیز کم کم به آن اضافه کنید.

یک قاشق پر از خمیر را در سینی فر آماده شده، باز کنید. کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا از رو به رنگ قهوه ای طلایی درآید و وقتی آن را فشار می دهید، حالت ارتجاعی داشته باشد.

اجازه دهید کیک داخل سینی باقی بماند تا خنک شود. برای تهیه کرم شیرینی، شیر را به همراه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل گرم کنید تا زمانی که شروع به قل زدن کند. آن گاه در ادامه در یک کاسه دیگر ۶ عدد زرده تخم مرغ، ۶ قاشق غذا خوری شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و هم بزنید. یک چهارم پیمانه کره مکعبی را در کاسه ای بریزید و یک صافی روی آن قرار دهید. ترکیب شیر گرم را در ترکیب تخم مرغ بریزید و هم بزنید.

ترکیب آماده شده را در قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا غلیظ شود. این ترکیب را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در مرحله بعدی ترکیب را در صافی بریزید و با کره مخلوط کنید. یک لایه سلفون مستقیماً روی سطح کاستارد قرار دهید و منتظر بمانید تا به دمای اتاق برسد. آن گاه آن را در یخچال قرار دهید.

برای ادامه ی طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک، ظرف شیشه ای با حجم حداقل ۱۰ پیمانه(معادل ۲.۵ لیتر) نیاز دارید. یک سوم خامه ی زده شده را با کرم شیرینی مخلوط کنید. ۲ قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را به دو سوم باقی مانده خامه اضافه کنید. در ظرفی دیگر، میوه ها را با مربا ترکیب کنید. کیک اسفنجی را روی تخته برش بزنید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. ۳ یا ۴ لایه برش بزنید.

برای ادامه ی طرز تهیه ترایفل انگلیسی, یک لایه از کیک را ته ظرف بگذارید. آن گاه با قلمو مقداری آب سیب روی کیک بمالید. چند قاشق پر کرم شیرینی روی آن پخش کنید. توت ها را روی این لایه بریزید و در ادامه یک لایه کیک دیگر روی توت قراردهید. این کار را ۲ یا ۳ بار تکرار کنید.

در نهایت برای تکمیل روند طرز تهیه ترایفل انگلیسی, روی ترایفل را با بقیه خامه و بادام پرک برشته شده تزیین کنید.

ترایفل را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. از اینکه تا پایان مطلب طرز تهیه ترایفل انگلیسی به سبک کلاسیک همراه ما بودید، بسیار خرسندیم. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک انواع دسر از سایر آموزش های مرتبط در مجله اینترنتی آرگا بهره ببرید.

The post طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک با توضیحات کامل و مرحله به مرحله appeared first on آرگا.

خروج از نسخه موبایل