نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه بابا غنوش بسیار خوشمزه با دستور پخت اصلی

بابا غنوش از انواع پیش غذاهای مشهور در خاورمیانه است و در طرز تهیه بابا غنوش از بادمجان و ارده و ماست و رب انار و سیر و سرکه و آب لیمو و روغن زیتون و جعفری خورد شده و دانه های انار استفاده می شود و شما می توانید این پیش غذای فرنگی را در منزل به راحتی بپزید و به عنوان وعده اصلی نیز این غذا را میل کنید.

با بادمجان می توانید غذاهای خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید٬ موساکا بادمجان و بابا غنوش و سوفله بادمجان از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ هستند و شما می توانید این غذاهای مقوی و بی نظیر را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه بابا غنوش در منزل

در طرز تهیه بابا غنوش بادمجان ها را از طول نصف کنید سپس با کمک کارد روی همه بادمجان ها برش های عمقی عمودی ایجاد کنید و روی بادمجان ها مقداری روغن زیتون بریزید و بادمجان ها را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بادمجان ها کبابی و له شوند.

بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان های کبابی را از درون فر بیرون آورید و با کمک قاشق گوشت بادمجان ها را به راحتی از پوست آن ها جدا کنید سپس بادمجان ها را درون غذاساز بریزید و سیر و ارده و ماست و رب انار و سرکه و آبلیمو تازه را به بادمجان ها اضافه کنید سپس همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بابا غنوش را درون ظرفی مناسبی بریزید و دانه های انار را روی این غذا خوشمزه بریزید.

در این مطلب با دستور تهیه بابا غنوش در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع غذای ملل کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل