نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه املت اسپانیایی با طعم و مزه متفاوت و ایده آل

املت اسپانیایی یا به اسپانیایی tortilla española یک غذای ساده برای صبحانه، شام و حتی ناهار محسوب می گردد. در کل، انواع املت همچون املت قارچ، املت فرانسوی و املت اسپانیایی به سادگی قابل طبخ هستند و به دلیل وجود تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد. در این مطلب با طرز تهیه املت اسپانیایی همراه شما هستیم.

املت اسپانیایی ( tortilla española )

املت در واقع یک واژه ای انگلیسی است که در ایران رواج پیدا کرده و به غذایی گفته می شود که ماده اصلی آن تخم مرغ می باشد و در کشورهای مختلف، طرز تهیه املت متفاوت است.

مواد لازم:

طرز تهیه املت اسپانیایی:

برای درست کردن املت به روش اسپانیایی ها ابتدا سیب زمینی ها را در اندازه دلخواه خرد کرده و آن ها را در روغن سرخ نمایید به طوریکه نرم و ترد شوند. بعد از آن سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده، پیاز را که نگینی خرد کرده اید در روغن ریخته سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی گردد، سپس پیازها را نیز از روغن خارج نمایید. در این مرحله از دستور پخت املت اسپانیایی, تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با چنگال هم بزنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه نمایید، سپس سیب زمینی ها و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید،

حالا درون ماهی تابه، به میزان لازم روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود سپس مخلوط را درون ماهی تابه پخش کنید، وقتی طرف پایین آن خوب گرفت، املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بدین ترتیب املت اسپانیایی آماده سرو می باشد.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل