نماد سایت سیماکوک

دستور پخت مربای بهار نارنج

با آغاز فصل بهار و شکوفه کردن درختان، میشه از بعضی شکوفه ها استفاده های مفیدی کرد. از جمله شکوفه های بهارنارنج که میشه با تهیه گلبرگهای آن یک مربای خوشمزه مقوی خونگی درست کرد و از طعم دلنشین آن لذت ببریم. این مربا عطر و طعم خیلی خوبی داره و برای صبحانه بسیار خوشایند و لذت بخشه. لذا برای تهیه این مربای خوشمزه باید طبق توضیحات این مطلب عمل کنید.

بهارنارنج

مواد لازم برای تهیه مربا

مربای بهارنارنج

اول گلبرگها را ۳ بار می شوییم تا کاملأ تمیز شوند.

شستشوی شکوفه های بهارنارنج

سپس شکوفه ها را درون قابلمه با مقدار آب مناسب، حدود نیم ساعت (۳۰ دقیقه ) برروی اجاق می جوشانیم و بعد آبکش می کنیم. این کار را ۲بار انجام میدهیم.

طرز تهیه مربای بهارنارنج

 

بعد از دوبار جوشیدن و آبکش کردن،به مدت ۱۵ دقیقه در آبکش میگذاریم تاخوب آبش گرفته شود.

روش تهیه مربای بهارنارنج

در مرحله بعد، آب و شکر را پس از مخلوط کردن جداگانه روی اجاف گاز قرار می دهیم تا جوش بیاید

آب و شکر در حال جوش

 

بعد از جوش آمدن آب و شکر، گلبرگها را درون قابلمه اضافه میکنیم. در قابلمه را نیمه باز گذاشته و شعله گاز را ملایم قرار میدهیم. زمان کافی برای پخت حدود ۴ساعت است که بسته به قدرت شعله و مقدار آب ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.

اضافه کردن شکوفه های بهارنارنج به شهد آب و شکر

۱۵ دقیقه مانده به اتمام پخت، به آن هل و گلاب و یک قاشق غذا خوری آب نارنج اضافه میکنیم. وقتی کمی غلیظ شد زیر گاز را خاموش کرده تا خنک شود.

بعد از اینکه حرارتش کمی پایین آمد، آن را در یخچال قرار داده تا کمی بیشتر سفت شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

مربای بهارنارنج

نکته: برای نگه داشتن مربا در شیشه اول باید شیشه ها را در آب جوش حدود ۱۰ دقیقه قراردهیم بعد مربا را داخل شیشه بریزیم.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل