نماد سایت سیماکوک

دستور پخت لوبیا پلو پرطرفدار با استفاده از گوشت مرغ

لوبیا پلو غذای ایرانی خوشمزه ای است که می توان با مرغ نیز آن را پخت. در طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ از برنج و لوبیا سبز و گوشت مرغ و رب گوجه فرنگی و ادویه جات استفاده می شود. بعد از پخته شدن لوبیا پلو می توانید این پلوی مخلوط خوشمزه را با سالاد شیرازی و یا ماست و خیار میل کنید.

پلو های مخلوط نظیر پلو رشته پلو و عدس پلو و باقالی پلو با مرغ و لوبیا پلو با مرغ از انواع پلو های ایرانی خوشمزه و پرطرفدار هستند و بهتر است این غذا های سالم و مقوی را برای تنوع در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید.

مواد لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

برای طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ابتدا مرغ را به همراه ۱٫۵ لیوان آب و مقداری نمک در درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا مرغ به خوبی پخته شود و آب مرغ کاملا خشک شود.


در مرحله بعدی دستور پخت لوبیا پلو با مرغ پیاز را خرد کنید و یا با طرف درشت رنده پیاز را رنده کنید سپس پیاز را با مقداری روغن در درون تابه ای مناسب تفت دهید و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا پیاز ها به خوبی تفت بخورند.

سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و اجازه دهید تا رب به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود, سیب زمینی های خرد شده را به مخلوط مواد لوبیا پلو اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد سپس لوبیا سبز بخار پز شده را نیز به مواد اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه مرغ های ریش ریش شده را به همراه نمک و دارچین و فلفل و آویشن و آب لیمو و نصف لیوان آب به مواد لوبیا پلو اضافه کنید و در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید تا مواد به خوبی جا بیفتند.


در مرحله بعدی طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ، در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و سپس بعد از اینکه برنج مقداری نرم شود آن را آبکش کنید.

برای ته دیگ لوبیا پلو می توانید از نان لواش و یا سیب زمینی استفاده کنید سپس یک لایه از برنج را بر روی ته دیگ بریزید و مخلوط لوبیا سبز و مرغ را نیز بر روی لایه برنج بریزید و همین طور مواد و برنج را به صورت لا به لا در قابلمه بریزید.

بعد از اتمام برنج و مخلوط لوبیا سبز و مرغ در قابلمه را با کمک دمکنی ببندید و سپس قابلمه را بر روی گاز با شعله کم به مدت ۳۵ تا ۴۵ قرار دهید تا لوبیا پلو به خوبی دم بکشد.

لوبیا پلو از انواع غذاهای اصیل ایرانی است, در این مطلب طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ را با بهترین روش در اختیار شما همراهان عزیز قرار دادیم که امیدواریم از پخت این پلوی خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با روش پخت پلو های مختلف به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل