اگه یادتون باشه یه مدت مطالب تزیین کیک و دسر گذاشتیم که خیلی پرطرفدار شد و اکثرا مورد استفادشون شد. امروز میخوام آموزش یک مدل تزیین کیک رو قرار بدم که هم خیلی زیبا و شیکه و هم مصرفش آسونتر از کیکهای معمولیه و هم جدید و منحصر به فرده. تهیه اش هم خیلی آسونه و اصلا کاری نداره. این مدل بیشتر مناسب تولد و مخصوصا تولد بچه هاست. البته برای جشنهای دیگه و مناسبتهای دیگه هم مناسبه.
مواد لازم برای تزیین کیک تولد توپک های رنگی
برای درست کردن توپک های شکلاتی به مقدرای کیک ساده احتیاج داریم که هم میتونه کیک اسفنجی باشه و هم کیک وانیلی و هر کیکی که خودتون علاقه دارید. حتی میتونید از کیک های بازاری هم استفاده کنید. مقداری شکلات تخته ای یا چیپسی لازم داریم که باید ذوبش کنیم و رنگ خوراکی دلخواهتون و کمی نقل تزیینی.
در اینجا از شکلات سفید استفاده شده.
به تعدادی نی هم برای وصل کردن توپک ها بهش نیاز داریم.
آموزش تزیین کیک تولد با توپکهای شکلاتی رنگی
کیک رو خرد میکنیم و شکلات رو به روش بن ماری که در تزیین کیک با شکلات فرم گرفته گفتیم ذوب میکنیم و به کیک اضافه میکنیم تا بتونیم کیک رو به شکل توپ در بیاریم و منسجم باشه. توصیه میکنم وقتی شکلات ذوب شد کمی بذارید تا خنک بشه بعد به کیک اضافه کنید.
بعد هم با اسکوپ بستنی توپی از کیک رو جدا میکنیم و با دست کاملا گردش میکنیم و در سینی میچینیم.
بعد هم روش سلیفون بکشید و بذارید توی یخچال برای ۴ ساعت تا کاملا ببنده و سفت بشه.
نی هایی که برای دسته توپکهاتون انتخاب کردید به شکلات آغشته کنید و در توپکهای کیکی فرو کنید تا مثل آبنبات بشه. اینطوری هم نی خوب میچسبه و هم انتهای کارتون شکلاتی میشه.
بعد هم اون رو به طور کامل در شکلات غوطه ور کنید تا همه جاش شکلاتی بشه. این کار رو دو سه بار انجام بدید تا لایه شکلاتی دور توپک هاتون رو کاملا بگیره و کمی هم ضخامت داشته باشه. روش رو هم میتونید با نقل های رنگی ریز تزیین کنید.
بعد هم نی هاتون رو هر ط.ری هست عمودی نگه دارید. میتونید اونرو در یک لیوان بذارید و مراقب باشید به هم نچسبن یا توی یونولیت فرو کنید.
اگر هم رنگی دوست داشتید میتونید رنگ دلخوهتون رو به شکلات اضافه کنید.
بعد هم بذاریدشون توی جای خنک تا شکلاتها کاملا سفت بشه و ببنده.