نماد سایت سیماکوک

به همین راحتی در منزلتان کباب سلطانی درست کنید

کباب سلطانی از انواع کباب های مورد علاقه برای اغلب ایرانی ها است,‌ در طرز تهیه کباب سلطانی از فیله گوساله یا گوسفند و فیله مرغ استفاده می شود , این کباب طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و برای پذیرایی از مهمان ها مناسب است.

کباب چنجه و کباب کوبیده و کباب برگ و کباب سلطانی از انواع کباب های لذیذ و پرطرفدار هستند و شما می توانید این نوع کباب ها را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها لذت ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه کباب سلطانی

ابتدا آب یک عدد پیاز را بگیرید, سپس سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را به آب پیاز اضافه کنید و همه این مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید و گوشت گوساله و یا گوشت گوسفند را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در این مواد قرار دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب سلطانی سینه مرغ را نیز در زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل به ۱۲ تا ۲۴ ساعت قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. ۴ یا ۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن گوشت ها, گوشت و سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی که گوشت و سینه مرغ را خواباندید قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از به سیخ کشیدن سینه مرغ و گوشت قرمز آبلیمو را به آن ها اضافه کنید و مقداری نمک به گوشت قرمز بیافزایید. سپس به صورت یکی در میان فیله گوشت و فیله مرغ را به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش قرار دهید تا گوشت و سینه مرغ به خوبی کباب شوند می توانید فیله مرغ و فیله گوشت قرمز را در تابه ای مناسب همراه با کره پرچربی بپزید.

در این مطلب با طریقه درست کردن کباب سلطانی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این کباب خوشمزه نهایت لذت را ببرید. کباب سلطانی را می توانید در کنار برنج و هر نوع نوشیدنی دلخواهی میل کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع کباب کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل