نماد سایت سیماکوک

با طرز تهیه هوموس محبوب آسیایی ها آشنا شوید

 

هوموس نوعی پیش غذا است که در خاورمیانه به حمص معروف است و به طور کلی یکی از جذابیت های آشپزی خاورمیانه محسوب می شود. شما می توانید در منزل به راحتی هوموس را تهیه کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید تا با طرز تهیه هوموس آشنا شوید.

طرز تهیه هوموس در منزل

هوموس یکی از انواع غذاهای انرژی زا است که بسیار مناسب برای سیستم گوارشی بدن شما می باشد در این بخش از غذای ملل طرز تهیه هوموس را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

ماست بدون چربی : ۲ پیمانه
نخود : ۱ پیمانه
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
ارده : نصف پیمانه
روغن زیتون : ۱ پیمانه
سیر : ۲ حبه
آب : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

روش تهیه هوموس

در طرز تهیه هوموس ابتدا نخود را از ۲۴ ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود.

سپس نخود را در صافی بریزید.

در مرحله بعدی روش تهیه هوموس در قابلمه ای مناسب نخود را به همراه مقداری آب بر روی حرارت گاز قرار دهید تا نخود به طور کامل پخته شود.


هنگام تهیه هوموس بعد از این که نخود به خوبی پخته شد آن را در درون مخلوط کن بریزید و ماست و روغن زیتون و آب لیمو و سیر و ارده و آب را به همراه نمک و فلفل به نخود اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.


بعد از اینکه مخلوط مواد هوموس کاملا یکدست شد آن را در ظرف مناسبی بریزید.

نکات طلایی در طرز تهیه هوموس

  1. نخود را به مدت ۴ ساعت بر روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
  2. در هنگام خیساندن نخود در آب در طی چند مرحله آب نخود خیس شده را عوض کنید.
  3. در روش تهیه هوموس می توانید مقدار آرد و آب لیمو و نخود و فلفل سیاه را بر طبق ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  4. می توانید مقداری جعفری و یا گشنیز خرد شده به هوموس اضافه کنید.
  5. توجه داشته باشید که ارده وقتی با آب مخلوط می شود به خوبی سفت می شود.
  6. می توانید از پودر زیره و فلفل قرمز نیز در طرز تهیه هوموس استفاده کنید.
  7. افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند می توانند هوموس را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

شما می توانید هوموس را به عنوان یک پیش غذا و یا یک شام سبک در کنار سالاد شیرازی میل کنید. و هم چنین می توانید هوموس را به عنوان یک نوع اسنک مقوی در میان وعده خود و فرزندانتان قرار دهید. در هنگام سرو هوموس برای ایجاد طعم ایده آل بهتر است مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه بر روی هوموس بریزید. نوش جان

 

منبع :برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ

خروج از نسخه موبایل