انار یکی از میوه های خیلی خوشمزه است و خواص و فواید زیادی هم داره ولی خوردنش یکم سخته. فکر کنم هممون ترجیح بدیم انار دونه شده بذارن جلومون تا بی دردسر از خوردنش لذت ببریم.
دون کردن انار چیزی نیست که نیاز به آموزش داشته باشه ولی یک روش پیدا کردم که بد نیست شما هم امتحانش کنید از بهترین مزیت هاش اینه که دونه های انار پرتاب نمیشن به هر سمت خونه و همه جا رو رنگی نمیکنن. گفتم چون به شب یلدا نزدیکیم این مطلب رو براتون بذارم که راحت تر انارها رو دونه کنید برای مهمونی یا دسرهایی ک تدارک دیدید.
انار رو افقی برش بدید
از وسط انار رو برش بزنید یک برش تقریبا عمیق که پوستش رو کاملا ببره بدونه اینکه به دونه های انار برسه.
با استفاده از انگشت های شصتتون انار رو بشکافید و باز کنید.
انار رو در کاسه آب دون کنید
یک کاسه رو تا نیمه آب میریزیم تکه های انار رو روی کاسه میگیریم و از قسمت وسط بهش فشار وارد میکنیم.
چند دقیقه انار ها رو داخل آب میذاریم این کار باعث میشه پوست سفید داخل انار نرم بشه و راحت تر انار دونه بشه.
برای دانه کردن انار به پشتش ضربه های نرم بزنید
دستتون رو روی دونه های انار قرار بدید و از پشت با یک قاشق به انار ضربه بزنید.
انار رو برگردونید میبینید که همه ی دونه های انار توی کاسه ریختن تعداد خیلی کمی باقی مونده رو میتونید با دست خارج کنید.
دونه های انار میرن زیر آب و همه ی پوست سفیدهای داخلی انار روی آب شناور میمونن پس شما میتونید به راحتی با یک قاشق همه رو جدا کنید.
انار ها رو در آبکش میریزیم و اجازه میدیم آبش بره.