نماد سایت سیماکوک

آموزش تهیه ته چین مرغ مرحله به مرحله

ته چین رو در مطالب قبلی داشتیم. از اونجا که خیلی ها با فوت و فن و مراحل این غذای خوشمزه مشکل دارن در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ رو با آموزش مرحله به مرحله قرار دادیم که واضح تر باشه. ته چین مرغ از غذاهای ساده و عالی هست که به سادگی هم تهیه میشه و تنها با رعایت مقدار مواد لازم و مراحل پخت میشه حتی برای اولین بار هم یک ته چین عالی تهیه کرد.

ته چین مرغ

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

مراحل تهیه ته چین مرغ

برنج را برای آبکش کردن شسته و نمک میزنیم و کنار میگذاریم. بعد از دو ساعت برنج را میپزیم و آبکش میکنیم و کنار می گذاریم.

مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و با مقدار مناسبی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزه. وقتی مرغ ها پخت و آب مرغ تمام شد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد ریش ریش کرده و استخوانهاش رو جدا میکنیم.

مخلوط برنج برای تهیه ته چین مرغ

برنج آبکش شده رو در یک کاسه بزرگ میریزیم و ماست و سه عدد تخم مرغ کامل و یک زرده اضافه را داخل برنج میریزیم. نمک و زعفران دم کرده و فلفل و روغن را هم با برنج خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشن. فقط مراقب باشید برنج له نشه.

لایه لایه ریختن مواد ته چین مرغ

در ماهیتابه دو طرفه مقدار کمی روغن مایع میریزیم و نیمی از پلو مخلوط زعفرانی را کف آن ریخته و بعد مرغ ریش ریش شده را روی پلو زعفرانی میچینیم. فقط دور ماهیتابه زیاد مرغ نگذارید چون موقع سرخ شدن میسوزه. بقیه مخلوط برنج رو هم اضافه میکنیم و در ماهیتابه را میگذاریم.

مراحل تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ

ته چین مرغ دو طبقه

شعله گاز رو هم کم میکنیم تا یک طرف آن خوب پخته وطلایی شود و بعد از اون ماهیتابه را بر میگردانیم تا آن طرف ته چین هم طلایی بشه. این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید.

من در انتها با ماست چکیده و گوجه تزیین کردم.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل